Atėjus šaltesnėms dienoms labai svarbu rūpintis savo sveikata. Ši kvapi, kreminė sriuba ne tik sušildys, bet ir sustiprins imuninę sistemą, naudodama galingus ingredientus. Puikus receptas jaukiems vakarams namuose!
– funkcinis erškėtuogių, acerolų ir baobabo mišinys, žinomas dėl imunitetą stiprinančių savybių. Erškėtuogės yra natūralus vitaminų ir antioksidantų šaltinis, skatinantis kolageno gamybą ir stiprią imuninę sistemą. Acerola, kurioje gausu vitamino C, veikia kaip stiprus imuniteto stiprintuvas, o baobabas yra prisotintas mineralų ir irono. Ashwagandha, gerai žinomas adaptogenas, ir čili milteliai, skatinantys kraujotaką, užbaigia šį mišinį, užtikrindami stiprią apsaugą nuo peršalimo ir infekcijų.Instrukcijos:
- Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C.
- Supjaustytas saldžiąsias bulves, svogūnus, vyšninius pomidorus ir česnakus sudėkite ant kepimo skardos. Apšlakstykite kokosų aliejumi, pagardinkite druska ir pipirais.
- Kepkite apie 40 minučių, kol daržovės suminkštės ir taps auksinės spalvos.
- Pakepintas daržoves perkelkite į maišytuvą ir sutrinkite iki vientisos masės.
- Įpilkite Imuniteto mišinio ir Bett'r avižų gėrimų miltelių (paruošti su vandeniu) vėl iki kreminės masės, tada plakite.
- Supilkite sriubą į dubenėlius. Papuoškite veganišku kepimo kremu, čili aliejumi ir šviežiais krapais, kad gautumėte papildomo skonio.
Ši maitinanti rudeninė sriuba ne tik sušildys, bet ir suteiks organizmui šaltuoju metų laiku reikalingo imuniteto. Be to, su Bett'r avižų gėrimų milteliais gausite skaniai lygią tekstūrą ir natūralų saldumą – be jokio pridėtinio cukraus!
Mėgaukitės imunitetą stiprinančiu augaliniu patogiu maistu! 🍂✨