Mini Tart with Chocolate Pudding and Orange Zest

Mini pyragas su šokoladiniu pudingu ir apelsino žievele

Kategorija: Desertas

Gaminimo laikas: 10 min

Parengimo laikas: 10 min

Mini pyragas su šokoladiniu pudingu ir apelsino žievele

lengva | 10 minvirimo laikas

Reikalingi ingredientai

Ingredientai šokoladui

  • Puding Bett'r šokoladinis pudingas
  • Dragon Superfoods eritritolio milteliai
  • 150 ml vandens arba augalinio pieno

(Išsamesnės informacijos ieškokite pakuotės gale instrukcijos.)

Ingredientai pyrago pagrindui:

  • 120 g Bett'r anakardžių
  • 2 valg. š. Bett'r kakavos miltelių
  • Žiupsnelis „Dragon Superfoods“ Ceilono cinamono
  • Žiupsnelis „Dragon Superfoods“ Ceilono cinamono druska
  • 6 datulės
  • 40 g klevų sirupo
  • 1 apelsinas

Norite ko nors saldaus, greitai paruošiamo ir mėgstamo visai šeimai? Turime jums tobulą desertą! Šis mini pyragas su Bettr šokoladiniu pudingu ir apelsino žievele yra tiesiog žavus. Išbandėme receptą ir esame tikri, kad jums jis patiks!

Šiam receptui naudojome naują šokoladinį pudingą be glitimo Bettr. Tai puikus priedas prie beveik bet kokio deserto. Tai netgi gali sugrąžinti vaikystės prisiminimus apie šiltus, kreminius pudingus, pagamintus jūsų mamos ar močiutės. Ir geriausia dalis? Šokoladinis pudingas paruošiamas vos per 1 minutę!

Kuo mūsų pudingas ypatingas?

  • Veganas
  • 100 % ekologiškas
  • Nesaldus
  • Tinka vaikams
  • Be pieno
  • Be dirbtinių skonių

Kadangi Bettr šokoladinis pudingas yra nesaldintas, galite pasirinkti pageidaujamą saldiklį, pvz., eritritolį, kokosų cukrų, nerafinuotą cukrų, agavų sirupą, medų, datulių sirupą arba datulių miltelius.

Dabar pradėkime nuo recepto!

Mini pyrago su šokoladiniu pudingu ir apelsino žievele instrukcijos:

1 veiksmas: paruoškite šokoladinį pudingą

  1. Dubenyje sumaišykite 20 ml vandens arba augalinio pieno su dalimi pudingo mišinio. Gerai išmaišykite, kol visiškai ištirps.
  2. Į puodą įpilkite 130 ml vandens ir pasirinkto saldiklio. Kaitinkite, kol užvirs ir saldiklis visiškai ištirps.
  3. Sumažinkite ugnį iki minimumo ir lėtai supilkite ištirpintą pudingo mišinį, nuolat maišydami, kol sutirštės.
  4. Nukelkite nuo ugnies ir leiskite pudingui atvėsti.

2 veiksmas: paruoškite pyrago plutą

  1. Smulkiai sutrinkite anakardžius ir graikinius riešutus trintuvu, kad tekstūra būtų lygesnė.
  2. Įberkite kakavos miltelių, cinamono ir žiupsnelį druskos, kad pagerintumėte skonį.
  3. Datules supjaustykite mažais gabalėliais arba gerai sutrinkite. Įdėkite juos į mišinį kartu su apelsinų sultimis ir klevų sirupu.
  4. Viską maišykite, kol susidarys tešla. Suformuokite mažus pyrago lukštus ir padėkite juos ant kepimo skardos.
  5. Kepkite 180°C temperatūroje, kol plutelė taps tvirta ir šiek tiek auksinė.
  6. Prieš užpildydami leiskite pyrago lukštams atvėsti.

8

7 alt8

3 veiksmas: surinkite pyragą

  1. Kai plutelė atvės, užpildykite jas paruoštu šokoladiniu pudingu.
  2. Pabarstykite kakavos milteliais ir įberkite tarkuotos apelsino žievelės, kad gautumėte papildomo šviežumo.
  3. Pasirinktinai papuoškite kontrastingu kremu arba vaisiais, kad vaizdas būtų gyvesnis.

Ir viskas! Jūsų skanus mini pyragas su šokoladiniu pudingu ir apelsino žievele yra paruoštas mėgautis.

Jei jums patiko šis receptas, peržiūrėkite daugiau skanių desertų idėjų mūsų tinklaraštyje. Dėkojame, kad kepate kartu su Bett'r! 🍫🍊