Ar esate naminių desertų gerbėjas? Jei atsakymas yra teigiamas, esate tinkamoje vietoje – Bettr-food tinklaraštyje. Žinome, kad dažnai ieškote sveikesnių alternatyvų savo šeimos mėgstamiems desertams, kuriuose paprastai yra daug baltojo cukraus ir kitų ne itin naudingų jūsų organizmui ingredientų.
Šiandien paruošėme veganiškų naminių Snickers receptą. Šiam desertui prireiks maždaug 10 minučių orkaitėje, o dar 10 minučių skaniam kremui ir pagrindui paruošti. Mėgstame greitus, skanius ir sveikus receptus, todėl nebegaiškime laiko. Pradėkime nuo šiandienos deserto žingsnis po žingsnio!
Pasiruošimas:
1 veiksmas. Paruoškite pagrindą: dubenyje sumaišykite žemės riešutų miltus, eritritolio miltelius ir ištirpintą kokosų aliejų. Maišykite, kol mišinys taps vientisas ir lipnus. Jei atrodo, kad jis per sausas, papildomai įpilkite 1-2 arbatinius šaukštelius kokosų aliejaus arba vandens. Mišinį tolygiai įspauskite į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi. Kepkite 180°C (350°F) 8-10 minučių. Leiskite visiškai atvėsti.
2 veiksmas. Padarykite įdarą: Sumaišykite žemės riešutų sviestą, kokosų grietinėlę ir eritritolio miltelius kitame dubenyje iki vientisos masės. Užtepkite įdarą ant atvėsusio pagrindo ir pabarstykite skrudintais žemės riešutais, kad tekstūra būtų traški.
3 veiksmas: pridėkite užpilą: Išlydykite Bett’r anakardžių ir lazdyno riešutų užtepėlę naudodami dvigubą katilą arba mikrobangų krosnelę ant silpnos ugnies. Išlydytą užtepėlę tolygiai užpilkite ant įdaro. Desertą atšaldykite šaldytuve 1-2 valandoms.
4 veiksmas: supjaustykite ir patiekite: kai desertas sutvirtės, supjaustykite jį juostelėmis arba kvadratėliais.
Patarimai:
Jei norite saldesnio skonio, į pagrindą arba įdarą įpilkite šiek tiek daugiau eritrito miltelių.
Snickers laikykite sandariame inde šaldytuve iki 5 dienų.
Šie naminiai veganiški „Snickers“ yra puikus skonio ir sveikatos derinys. Mėgaukitės kiekvienu kąsneliu! 🥜🍫