Manote, kad nemėgstate baltyminių desertų? Pagalvokite dar kartą!
Kai išbandysite šį receptą, kelio atgal nebebus – įsimylėsite baltymingus skanėstus! Džiaugiamės galėdami pasidalinti su jumis skaniausiomis naminėmis avietėmis ir avietėmis; Žemės riešutų sviesto baltymų batonėliai.
Instrukcijos:
-
Paruoškite pyrago pagrindą vadovaudamiesi ant pakuotės pateiktomis instrukcijomis. Iškepkite ir leiskite visiškai atvėsti.
-
Dubenyje sumaišykite augalinių baltymų miltelius su žemės riešutų sviestu iki vientisos masės.
-
Baltymų sluoksnį tolygiai paskirstykite ant atvėsusio pyrago pagrindo.
-
Puode įkaitinkite aviečių sirupą, tada sudėkite šaldytas avietes ir agarą.
-
Leiskite virti 1 minutę, šiek tiek atvėsinkite ir supilkite aviečių mišinį ant baltyminio sluoksnio. Dėkite į šaldytuvą 2 valandoms, kad sustingtų.
-
Švelniai ištirpinkite šokolado drožles vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelėje.
-
Supjaustykite pyragus į juosteles, apšlakstykite tirpintu šokoladu ir užšaldykite, kol sustings.
Viską, ko reikia šiam skaniam, baltymų kupinam skanėstui, rasite adresu bettr-food.com! Nuo baltyminio pyrago mišinio ir glotnaus žemės riešutų sviesto iki šokolado drožlių be cukraus ir sūrių užkandžių – mes paruošėme jums švarius augalinės kilmės ingredientus, kurie puikiai tinka jūsų sveikiems kūriniams.