Jei esate klasikinio Bounty skonio derinio – kokoso ir šokolado – gerbėjas, jums patiks šis sveikas posūkis! Šiose veganiškose taurėse nėra rafinuoto cukraus ir jie pagaminti tik iš augalinių ingredientų. Jie natūraliai pasaldinti datulėmis, trupučiu klevų sirupo, o užpilti mūsų coco drops cukraus.
Šis receptas paruošiamas greitai, o rezultatas – nenugalimas: kreminis kokosų įdaras, minkštas sausainius primenantis pagrindas ir sodrus šokoladinis užpilas.

1. Padarykite pagrindą:
Sumaišykite datules su karštu vandeniu, kol gausis vientisa pasta. Įmaišykite maltas avižas ir kokoso miltus, kol pasidarys minkšta tešla. Supilkite mišinį į silikonines bandelių formeles (arba popierinius įdėklus, jei neturite silikono).
2. Kokoso įdaras:
Visus įdaro ingredientus sumaišykite dubenyje iki kreminės masės. Tolygiai paskirstykite ant avižinių datulių pagrindo. Šaukštu arba mentele išlyginkite viršūnes. Užšaldykite mažiausiai 1 valandą.
3. Pridėkite priedą:
Švelniai ištirpinkite šokoladą, tada paskleiskite kokoso sluoksnį. Papuošimui pabarstykite kokoso drožlėmis.
❄️ Patarimas:
Bounty puodelius laikykite šaldytuve, kad jų tekstūra būtų minkšta, arba laikykite šaldiklyje, kad gautumėte tvirtesnį, į ledus primenantį skanėstą. Bet kuriuo atveju jie labai patenkinti!