
Kaip pasigaminti kalėdinį imbierinį pyragą:
1 veiksmas: dideliame dubenyje persijokite miltus su kepimo milteliais, kakavos milteliais ir soda. Suberkite prieskonius, cukrų ir apelsinų žievelę. Gerai išmaišykite.
2 veiksmas: įpilkite sojų pieno ir aliejaus. Gerai išmaišykite, kol mišinys taps vientisas ir lygus.
3 veiksmas: įkaitinkite orkaitę iki 180 °C (350 °F).
4 veiksmas: kepkite apie 25–35 minutes.
5 veiksmas: lengvai išplakite atšaldytą kokosų grietinėlę su cukraus pudra.
6 veiksmas: kai pyragas atvės, mentele paskleiskite plaktą grietinėlę ir papuoškite sausainiais.

Su linkėjimais šiltų, kvapnių ir labai jaukių Kalėdų švenčių!